Bine ai venit!

Trăind într-o lume în continuă frământare, o lume în care toate sunt atât de nestatornice, de schimbătoare, este o necesitate vitală şi totodată un minunat privilegiu să-ţi iei un răgaz pentru a-ţi hrăni sufletul cu Adevărul neschimbător şi netrecător, care este Cuvântul lui Dumnezeu, Biblia. În acest sens, îţi punem cu bucurie la dispoziţie posibilitatea de a studia Sfânta Scriptură prin intermediul unor cursuri biblice online.

Pentru a obţine o privire de ansamblu asupra acestor cursuri, dă clic pe rubrica: "Prezentare cursuri", din partea stânga-sus a paginii.

Dacă doreşti să faci aceste cursuri online, dă clic pe rubrica: "Înscriere" (stânga-sus). În cadrul acelei pagini vei găsi detaliile necesare în acest scop.

Dacă ai întrebări în privinţa lucrurilor spirituale, sau în ceea ce priveşte derularea cursurilor, poţi să ne scrii dând clic pe rubrica: "Nelămuriri / Întrebări personale". Vom încerca să îţi răspundem, să te ajutăm.

Dorim mult ca această corespondenţă să fie de folos pentru tine în ce priveşte cunoaşterea lui Dumnezeu, să găseşti lumină şi îndrumare pentru a trăi o viaţă care să-L proslăvească pe El.